Julefantasi. Andre vers

Ein treng vel ikkje vere raskaste ilderen i buret for å skjøne at her er det mykje likt med Første vers. Eg hadde tenkt å prøve litt forskjelleg sidan eg hadde to like brygg på gang, men eg enda opp med ganske lik framgangsmåte på begge. Merkeleg nok gav det likt resultat, og ein kan vel difor seie eg er konsekvent middels.

IMG_1346

Eg enda også her på ein OG på 1.060, som er ok. I same slengen blei det tatt ei måling av Første vers. Her her har vi kome ned på 1,018 på ei veke. Kanskje det kan bli eigenprodusert drikk på julebordet?

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s