Meg

IMG_0722

For å ta nokre ord om mannen bak DjupdalsBrygg, så heiter eg Lars Kristian Dybdal. Eg har etter kvart hamna på Gåseidmarka i Ålesund. Her bur eg saman med sambuaren min Therese og hunden vår Bella. I det daglege så jobbar eg med slike EDB greier, og trivest med det.

Når det kjem til øl så må eg vel seie at eg er svak for sjangeren APA og IPA. No kan no det bety so mangt, men det er vel der favorittane finnest. Det er jo sjølvsagt og mange andre ølsortar som fell i smak, og eg har som mål å prøve å brygge litt forskjellig.

Eg har tenkt å skrive bloggen min på nynorsk, då eg kjenner at Are Kalvø vekte meg med teksten sin:

«Eg kjenner ein som bytte frå nynorsk til bokmål då han begynte på vidaregåande. I dag er han einsam, ugift, arbeidslaus, alkoholisert og ute av stand til å gjere greie for seg. Luktar gjer han også. Alle eg kjenner som heldt på nynorsken då dei begynte på vidaregåande, har i dag interessante og godt betalte jobbar, menge gode vennar og ekstremt stimulerande kjærleiksliv. Dessutan ser dei veldig bra ut, alle som ein. Fine tenner har dei også. Eg berre nemner det.»

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s